onsdag 7 januari 2009

Inte Helt Oväntat...

Inte helt oväntat, så sa TV4 om Niclas Malmbergs utspel under dagen när han i sedvanlig ordning ratade Försvarsmaktens ansökan till Länsstyrelsen. En hel del kul kommentarer dök även upp i samband med Radio Upplands inslag (läs kommentarerna). Själv tycker jag Niclas får vända sig till Länsstyrelsen och klaga, inte stå i TV och tala om hur de skall hantera frågan. Till sist så uppger han i UNT att det i det närmaste finns en strategi att försöka fördröja processen till efter valet???

Han menar att ett maktskifte skulle omöjliggöra planerna. Är han säker på det? Kommer Socialdemokraterna verkligen att säga nej efter avslutad miljöprövning?

Malmberg är just nu upprörd på sin blogg över att jag anser att han utnyttjar den demokratiska processen för egen vinning. Självklart vrider han till det, menar att jag visar förakt för densamma. Jag åsyftar naturligtvis dock endast på hans i UNT uttalade strategi, som enligt honom själv går ut på att förhala processen och inte hans rätt att ta ställning.

Se även inslag på ABC

Inga kommentarer: