tisdag 11 mars 2008

Malmberg väljer att tro på en konspiration...

På Niclas Malmbergs blogg kan vi dag läsa att han, i stället för att ta sitt (eller någon annans) sunda förnuft till fånga, väljer att tro på att en konspiration pågår inne på UNT mot ett kommande möte arrangerat av bland annat Naturskyddsföreningen (Se länk).

Man kan verkligen fråga sig varför det skulle vara sant! Skall man i övrigt tolka Niclas så finns det tydligen en del invånare i Gamla Uppsala som inte är så intresserade av det kommande mötet. Varför de river ner affischer får de själva svara på, men att det är ett sätt att protestera är helt tydligt.

Själv tänker jag bege mig dit med förhoppning om att förvärva en del nya insikter, gammal skåpmat lär det nog dessvärre mest bli, i synnerhet då "expertpanelen" alltjämt består av en rad nejsägare (och grannar) som i UNT och annan media redan deklarerat åsikt. Vad majoriteten av denna panel tycker och avser säga är dessvärre på förhand redan avgjort. Det hade hedrat Naturskyddsföreningen om de åtminstone bjudit in Luftfartsstyrelsen.

Inga kommentarer: